DJ WORKSHOP VOOR KINDEREN

Bij de Master DJ School voor kinderen en volwassenen

nemen we het DJ’en heel serieus!  De DJ workshop, online DJ cursus en offline DJ cursus zijn voor alle leeftijden geschikt. Of je nu een professional DJ wilt worden of het als hobby doet, wij helpen jou je volgende stap maken in de start van je DJ carriere, lees verder.

Jong geleerd oud gedaan, vele proffesionele DJ’s zijn in hun jonge jaren al van start gegaan met het maken en draaien van muziek. Armin van Buuren begon bijvoorbeeld al op zijn 14de, Martin Garrix begon zelfs al met DJ’en toen hij pas 10 jaar oud was!

Waarom is DJ’en zo super populair tegenwoordig? Omdat het de popsterren van nu zijn. Zoals je vroeger de rocksterren had, zijn er nu de DJ’s die groepen schreeuwende fans verzamelen voor hun optredens. Op festivals komen soms wel tienduizenden mensen bijeen voor een 1-2 uur set van hun favoriete DJ bij te wonen.

Het is daarom dat ieder kind DJ wil worden tegenwoordig, niet gek ook als je al die bekende artiesten de wereld rond ziet reizen. Wat de voor en nadelen hiervan zijn kunt u lezen in onze blog ” Hoe is het om DJ te zijn? “.