Het beste uit de cursus

Hieronder een aantal voorbeelden van  onderdelen die jij zult leren tijdens onze online DJ lessen

Ik wil DJ WORDEN

Online dj cursus + coaching

Zijn uren aan videos niet genoeg voor jou maar wil jij die extra stap zetten in je DJ carrière? Met onze “Plus+” cursus krijg je ook nog eens persoonlijk coaching door onze Master DJ School docenten. Zij gaan je helpen met het ontwikkelen van jou als artiest. Lijkt dit je wat?

Wil je meer informatie over de dj cursus?

Van slaapkamer tot club in 1 cursus

De online DJ cursus is de beste optie wanneer jij op je eigen tempo wilt leren en dit kan doen vanuit je eigen huis achter je eigen DJ set.  

Een DJ cursus volgen is de snelste en beste manier om de basis goed onder de knie te krijgen en is dus een goede en slimme keus. De dj cursus basic skills is de eerste onmisbare eerste stap in jouw carrière als DJ en tijdens de dj les ontdek je alle tips & tricks van het vak onder begeleiding van professionele DJ’s waardoor je altijd de beste lessen krijgt. Leer alles over beatmatchen van electronic dance music op gehoor, loops, effecten en cue-points. Iedere high-end mixer, speler of controller van Pioneer DJ komt voorbij waar jij direct hands-on ervaring mee opdoet. In deze dj cursus leren wij jou de basis die je nodig hebt om straks een succesvolle dj te kunnen worden.

DJ Draait na zijn online DJ Cursus