Wat is het leukste kinderfeestje thuis voor jouw verjaardagsfeest? Dat is een DJ workshop! Dit is een geweldige ervaring voor kids om ze te laten ervaren wat een DJ precies doet en zelf ook echt achter de knoppen te mogen staan.  Over deze verjaardag zullen de kids het nog lang hebben. De vraag is: geven we de workshop bij jou thuis of bij ons in de studio?

DJ Workshop als kinderfeestje thuis

Bij de Master DJ School verzorgen wij een fantastische DJ workshops voor kinderfeestjes, hierbij krijgen kinderen een eigen DJ-set en les van een échte professionele DJ! Op een groot scherm krijgen ze uitleg hoe ze de apparatuur kunnen gebruiken, en vervolgens gaan ze lekker zelf aan de slag! Uiteindelijk gaan ze allemaal naar huis met een DJ Diploma op zak. 

Wat zou een DJ zijn zonder feest? Niets! En daarom sluiten we de workshop af met de jarige achter de DJ Booth en kan er nog even gedanst worden. En de jarige kan laten zien wat hij tijdens de workshop geleerd heeft

Kinderfeest thuis bij de jarige

Lekker makkelijk, wij nemen alle apparatuur mee, zodat jij jouw kinderfeest thuis kunt vieren. Een groot scherm voor de presentatie, de DJ sets en natuurlijk boxen voor het geluid.  Zo toveren we de woonkamer om tot een heuse DJ studio. 

Kinderfeestje in onze DJ studio

Toch liever geen disco in je woonkamer? Dan komen jullie toch gewoon bij ons in de studio het leukste verjaardagsfeest van Nederland vieren. Op onze locatie in Hedel, kunnen we jouw dj kinderfeestje geven voor 20 kinderen maximaal. 

Omdat we alle spullen al in de studio al klaar hebben staan, en de DJ niet hoeft te reizen is dit een goedkoop kinderfeestje vergeleken met het dj kinderfeest thuis.

Liever met alle kinderen uit je klas een workshop volgen?

Beeld je even in, een klaslokaal gevuld met DJ apparatuur, iedereen met een koptelefoon op aan het dansen en springen. Als dat jou net zo leuk lijkt als ons ben je bij ons op het juiste adres. Wij een geweldige toevoeging op activiteitendagen op scholen en evenementen.