onze interactieve DJ Workshop is geschikt voor Jong én oud!

Bij de Master | DJ School maken we van jou een échte DJ. Tijdens onze workshop krijgt iedereen een eigen Pioneer DJ-Set. Pioneer is het grootste merk onder de DJ apparatuur en je zult dit merk dan ook 9 van de 10 keer tegenkomen in clubs en op festivals.

Onze workshops worden altijd gegeven door een Master | DJ Professional die veel ervaring heeft achter de DJ booth, en dus alle vakinhoudelijke vragen kan beantwoorden tijdens de leukste workshop voor jong én oud!

De DJ Workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen, en voor jong én oud. Onze workshops zijn verdeeld in 3 categorieën: DJ Workshop voor kinderen, DJ Workshop voor jongeren, DJ Workshop voor volwassenen. Zo kunnen wij onze workshop aanbieden aan zakelijke evenementen, teambuilding-events, vrijgezellenfeesten, middelbare scholen, campings, vakantieparken, kinderfeesten, BSO’s, basisscholen en elke andere plaats waar onze workshops passen. 

Met onze unieke dj workshop komen we bij u op locatie of jullie komen bij ons in de DJ studio de workshop volgen. Onze professionele docenten nemen alle benodigde apparatuur mee, zodat we meteen aan de slag kunnen. Het is een toegankelijke en leerzame ervaring waar iedereen de kans krijgt om te ontdekken wat een dj precies doet en hoe leuk het kan zijn om muziek te mixen.

De DJ workshop is een fantastische ervaring waarin iedereen zich even een wereld beroemde DJ voelt, ongeacht leeftijd of geslacht. De DJ workshop is een onvergetelijke activiteit voor iedereen.

DJ Workshop voor kinderen, DJ geeft uitleg over DJ Set voor kinderen

Workshop voor kinderen

Alle kinderen gaan naar huis met een heuse dj-diploma na het volgende van onze DJ Workshop voor kinderen. Deze workshop is super geschikt voor kinderfeestjes, basisscholen, bso’s, campings etc. Er wordt gedraaid, gedanst en nieuwe Martin Garrixen ontwikkeld.

 

Workshop voor kinderen
Jongeren volgen een DJ Workshop

Workshop voor jongeren

Wat is er nou vetter dan leren DJ’en? Deze razendpopulaire workshop voor jongeren sluit perfect aan bij deze doelgroep. Ze leren de skills die nodig zijn om zich te ontwikkelen als een DJ en hebben daarnaast de tijd van hun leven! Perfect voor op middelbarescholen en evenementen.

 

Workshop voor jongeren
volwassen DJ draait tijdens een DJ workshop

Workshop voor volwassenen

Zelf achter de knoppen met jouw vriendengroep, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Onze workshop voor volwassenen is hier perfect geschikt voor. Deze uitdagende activiteit spreekt iedereen aan en zorgt dat iedereen uiteindelijk met een grote lach op zijn gezicht de workshop afsluit.

Workshop voor volwassenen
een kind dj voor groot publiek op een podium
een kind dj voor groot publiek op een podium