wat we gaan doen?

Je gaat een DJ Cursus doen, dus vanzelfsprekend gaan we je leren hoe je met de professionele DJ apparatuur moet omgaan. Verder gaan we je leren:

  • Beatmatchen als een pro
  • Effecten te gebruiken in je mix
  • De juiste tracks te selecteren 
  • Hoe je een goede preformance kunt neerzetten 
  • Een ruim uur kunnen DJ’en zonder problemen

DJ Lessen naar succes

Wil je het echt goed aanpakken? Dan is een DJ cursus jou optie, dit is mogelijk als een privé cursus of een DJ groepscursus. Je leert alles over de DJ-set en de skills die een DJ nodig heeft. Je zult les krijgen op professionele apparatuur en je staat vooral veel achter de knoppen om te oefenen. Om een goede DJ worden is het namelijk super belangrijk dat je veel praktische ervaring opdoet met de DJ-set.

In welke club zou jij al wel willen draaien? Laten we er een uitdaging van maken en daar naartoe te werken. Dat jij vol zelfvertrouwen de cursus afsluit en de weg van een succesvol artiest kan inslaan. 

Onze betaalbare cursus is hier de perfecte keuze voor, in een paar weken tijd maken wij een fantastische DJ van je en steel jij de show op elk event.

Jongeren aan het DJ'en
Jongeren aan het DJ'en

Wat gaat deze cursus mij kosten?

De kosten van de DJ cursus zijn afhankelijk van of je voor privé DJ lessen kiest of  groeps dj les. Een groepsles is vaak een stuk goedkoper, maar tijdens privé lessen krijg jij alle aandacht en leer je dus ook veel sneller!

het moment is daar, start jou les

Het is tijd om je eerste stap te zetten, voor je het weet sta jij voor het publiek te draaien en dansen zij op de door jou gekozen muziek. Je mixt de tracks aan elkaar als geen andere DJ ooit heeft gedaan!

Maar eerst, is het tijd voor onze cursus!