DJ'en
Video/Text

DJ Master Basis Technieken

4 Lessen Easy

Meer informatie

Onze meest geschikte DJ lessen en DJ cursussen

volwassen DJ draait tijdens een DJ workshop

#1 Beoordeeld

Online Master DJ Cursus

Deze volledige cursus maakt van jou een geweldige "Master DJ". Je gaat de trucjes leren van de professionals en zal worden klaargestoomd tot een zelfverzekerde DJ die klaar is om op festivals en event te draaien voor een groot dansend publiek!

dj kinderfeestje in studio den bosch

#2 Beoordeeld

Online DJ cursus voor kinderen

Deze cursus is voor alle kids die net zo goed willen leren DJ'en als Martin Garrix. In eenvoudige stappen wordt het proces van nummers mixen, effecten gebruiken en dikke sets draaien uitgelegd. Klaar om te draaien op jullie volgende feestje of schoolfeest?

foto van een muziek producer studio cursus

#3 Beoordeeld

Basis muziek productie cursus 

Wil jij niet alleen kunnen DJ'en maar wil je graag leren hoe je zelf achter de knoppen kunt gaan zitten en je eigen muziek produceert?

Deze cursus leert jou hoe je van start kunt gaan om je eigen dance nummers te bouwen met je computer.

In deze cursus:

Subscribers only

1. Creëer jouw plan

In deze cursus leer je een geheel nieuwe manier van denken over DJ's, hoe je jezelf verkoopt, waar je je in het begin op moet focussen, hoe je jezelf kunt ontwikkelen en hoe je geboekt wordt. Je leert de fundamentele concepten die van jou een geweldig DJ maken, ongeacht hoe groot je ambitie is.

Subscribers only

2. Welke apparatuur heb ik nodig?

Om te kunnen DJ'en heb je apparatuur nodig waarop je dit kunt doen. Maar welke spullen heb je nu precies nodig en waar moet je op letten bij het kiezen van bijvoorbeeld een DJ set? 

Subscribers only

3. De Basis

Omdat het belangrijk is vanaf een goed fundament te bouwen, beginnen we even bij de basis technieken die je als DJ moet kennen. In deze video les zullen we het hebben over de essentiële dingen die van jou verwacht zullen worden als professionele DJ. Met een beetje oefening zul je zien dat als deze basis goed is je veel meer zelfvertrouwen zult opbouwen als DJ.

Subscribers only

4. Hoe nu verder?

Je hebt je plan gemaakt, je kent de basis, je hebt de juiste apparatuur om van start te gaan! Wat nu? In deze les kijken we hoe we jou pad naar succes kunnen vaststellen. Op weg naar het worden van een Master DJ

Pen