Online leren DJen voor maar €49

Thuis op je eigen tempo leren DJ’en? Dan is onze online DJ cursus wat voor jou! De cursus bevat uren aan video’s waarin alles in detail word uitgelegd.

Online leren DJen voor maar €49

Thuis op je eigen tempo leren DJ’en? Dan is onze online DJ cursus wat voor jou! De cursus bevat uren aan video’s waarin alles in detail word uitgelegd.

Meer informatie
Online Leeromgeving

Het beste uit de cursus

Beatmatchen

DJ’s moeten kunnen beatmatchen om verschillende nummers in elkaar te kunnen mixen. Deze skill is de basis van het DJ’en, wanneer je dit goed leert, ben je al een heel eind!

Artist development

Wanneer je graag DJ wilt worden, zul je je als artiest zijnde moeten kunnen verkopen. In onze cursus nemen we de tijd om dit onderwerp grondig te behandelen, want je kunt wel goed DJ’en maar dat wil nog niet zeggen dat Clubs jou al kennen.

Track selectie

Het kiezen van de nummers die je gaat draaien, de volgorde, de genres. Wat moet je doen om het publiek compleet uit hun dak te laten gaan, en wat kun je beter niet doen?

Master of practice

Hoe je DJ wordt? Jouw skills in samenwerking met onze cursus! Je kunt een fantastische DJ worden door veel te oefenen, met de juiste kennis en oefeningen kun jij jezelf trainen tot een echté meester DJ.

Jongeren aan het DJ'en

Meteen aan de slag?

IK WIL DJ WORDEN
  • Waar je je muziek kunt vinden
  • Alles over CUE points
  • Hoe je de beste transities kunt maken
  • Beatmatchen
  • Hoe je het beste kunt oefenen
  • En we gaan het hebben over je eerste optreden!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Dit is wat onze studenten zeggen over onze cursus

noah vd bogert

Deze workshop was een eerste stap op mijn passie te volgen. Ik heb heel erg veel geleerd en van elke minuut genoten!

Noah van den Bogert

23 Jaar oud 

Ik heb met zijn tweeën een dj-cursus van 2 uur gevolgd bij Thomas. Het was fantastisch! Hij legt duidelijk uit en weet zijn enthousiasme goed over te brengen. Aanrader alle voor muziekliefhebbers

Rob van Outersterp

29 Jaar

De cursus van de Master DJ School heeft me geholpen om goed te begrijpen wat een DJ nu eigenlijk echt allemaal moet kunnen. Alles werd heel duidelijk uitgelegd waardoor ik zelf thuis kon oefenen.

Max De Koning

13 Jaar

Become the DJ Master

Het is de hoogste tijd dat jij de meester DJ wordt die je altijd al had kunnen zijn. Met deze cursus zal jouw talent uitgroeien tot een professioneel niveau.

Start de cursus

Press Play!

Wil jij een écht goede DJ worden?

Alleen in Juli krijg jij € 86,- korting op de cursus
Ga meteen aan de slag, tijdelijk voor maar €49,-

Begin de DJ CURSUS